Tågresa

Igår kväll skjutsade min kära sambo upp mig och min jobbarkompis till Mellansels tågstation vi tio-tiden för att åka tåg till Örebro, där vi ska jobba dom kommande två veckorna.
Ca 22:58 (SJ) :)  kom tåget. Ock sen, har vi åkt tåg i NIO timmar, och att prova sova på ett tåg än fast man har sov plats är inte det underbaraste man får vara med om här i livet.

Men sen vid nio i morrse var vi framme på arbetsplatsen, ett millitär skjutfällt. Och där skulle vi även bo, boendet var under all kretik, det luktade mögel och små rum sen så skulle vi dela dusch och toa med dom övriga.
 
Sen har hela dan gått för vårat underbara företag att hitta nytt boende. Men nu är det klirrat och är bara att lägga sig å sova.

20071031

Mörkt och riktigt jävla kallt var det den oktoberkväll för ett och ett halvt år sedan då jag såg min Volvo Sugga för första gången, på en biltransport som hade fraktat den till Övik hela 820km från Sollebrunn där den har varit sedan den blev cevilreggad 1978-09-07. Kanske hade den även gjort sin millitätjänst där? Jag hade den stående utaför lägenheten i min lilla "bilpark", som jag brukar kalla parkeringen här eftersom jag haft så många fordon stående där samtidigt ibland.

Jag började pyssla lite med reparationer. Jag hann besiktiga den, laga lite rost, byta stolar och däck. Men eftersom jag inte har tillgång till något garage i Övik så fick jag ta och frakta den en gång till. Denna gång gick den dock för egen maskin! I Oktober -08 satte sig jag och min sambo Annica för att åka dom 17 mil till min födelseort Rossön för att börja på allvar med att göra iordning den.


Första bilden jag såg av suggan, skickad av säljaren.


Välkommen till suggabloggen!

Välkommen till min blogg!
Den här bloggen är skapad för att jag ska kunna dokumentera mitt arbete med att renovera min volvosugga från -54
och för att Du som är intresserad ska kunna följa med på vägen!




Den här bloggen är skapad  av Tösen



RSS 2.0